Piristeel Oy

”Yrityksemme koneseurantaprojektissa Tehotec tarjosi selkeän ja nopean ratkaisun jo tarjousvaiheessa. Myynnin ammattitaito ja aikaisemmat myönteiset kokemukset vahvistivat positiivista mielikuvaa. Vaikka kilpailijoilla oli enemmän dataa esittelyissään, HitScan vastasi tarpeisiimme riittävästi ja osoittautui kilpailukykyiseksi ratkaisuksi. Tehotec kuuntelee ja vastaanottaa asiakkaan toiveita sekä reagoi niihin kehittämällä palvelujaan. HitScan järjestelmä on parantanut käyttöasteseurantaa ja joutoaikojen hallintaa, se ei ole vain tuote vaan varteenotettava kokonaispalvelu koneseurannan tarpeisiin – suosittelemme lämpimästi.”

Kimmo Isosomppi, Tekninen päällikkö, Piristeel Oy

Kahdeksaisen suoritus on ihan kiva, mutta se ei alkuunkaan riitä. Tähtäämme kaikessa korkealle. Huippuakin ylemmäs. Piristeel on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja.

Piristeelin tarina sai alkunsa vuonna 1974 Kivijärvellä kun neuvokas ideanikkari Pentti Piri aloitteli yritystoimintaa vaatimattomissa olosuhteissa. Toiminta oli alussa yksinkertaisten metallituotteiden kuten pyykinkuivaustelineiden ja tikkaiden valmistamista sekä toimintaa kiertävänä kauppiaana. 80-luvulla tuotannon tehostuessa ja yrityksen kasvaessa tuli aika muuttaa lähemmäksi markkinaa ja isompiin tiloihin Lapualle. 90-luvun lama onnistuttiin selättämään yhdessä henkilökunnan kanssa. Avaintekijöinä tässä oli joustavuus, sinnikkyys, usko huomiseen ja yhteistyö. 2000-luvulla Piristeel kasvoi tasaisesti investoimalla jatkuvasti ihmisiin, tuotantolaitteisiin ja -tiloihin. Vuonna 2019 Piristeel siirsi kaikki toimintansa Kauhavalle, kolmesta eri toimipisteestä saman katon alle. Tänä päivänä yritys työllistää noin 100 henkilöä ja Euroopan modernein kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Piristeel tuli osaksi Ruukki Constructionia vuoden 2019 keväällä ja on osa Ruukin kattoliiketoimintayksikköä.

Oma tuotekehitys on ollut yrityksen intohimo alkutaipaleelta saakka. Tuotevalikoima on laajentunut vuosikymmenten aikana tuhansien tuotenimikkeiden Pisko tuoteperheeksi, mutta yrityksen arvomaailma on pysynyt samana: kompromisseille ei ole sijaa, kun kyseessä on ihmisten turvallisuus.

Lue lisää https://piristeel.fi/

Scroll to Top