Yritys

Tehotec Oy on perustettu suomalaisten tuotantoyritysten kehittymisen ja kasvun vauhdittamiseksi. Oma vuosikymmenien kokemus teollisuuden prosesseista tuo vankat tiedot ja taidot tuotannon ongelmien ratkaisuun.

Kokemus, innovativiisuus ja asiakaslähtöisyys

Tuotannon tehokkuus on Tehotecin perustajille sydämen asia. Kiinnostus tuotannon ja uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen perustuu pitkään käytännön kokemukseen useilla eri toimialoilla. Tehokas tuotanto takaa kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut paremmalla kannattavuudella. Yrityksen tehokas tuotanto on usean osa-alueen summa. Keskeistä tuotannon ohjauksessa ja toiminnan kehittämisessä on ymmärtää nykyinen toiminta ja sen pullonkaulat mahdollisimman hyvin. Ilman faktapohjaista tietoa toiminnasta on haastavaa tehdä parhaita päätöksiä toiminnan kehittämiseksi.

Tehotec on perustettu 2017 ja yrityksen perustajilla on pitkä kokemus teollisuudesta yrittäjinä ja työntekijöinä. Tähän lisättynä vahva sovelluskehitys ja IT-maailman tuntemus tekevät tekemisestä mielekästä. Ammattilaisten kanssa on hyvä toimia. Kokemusperäinen osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä tuo varmuutta asiakasrajapinnassa ja samalla ymmärrämme eri toimialojen tarpeet ja haasteet.

Haluatko tietää meistä lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin tutustutaan HitScanin monipuolisiin mahdollisuuksiin ja siihen, miten juuri sinun yrityksesi tuotantoprosesseja voitaisiin tehostaa. Esittely on maksuton eikä sido mihinkään.

Scroll to Top