Tiedosta tehokkuus

Varaa maksuton esittely

Tehotec Oy keskittyy tuottamaan palveluita, jotka tukevat yritysten tuotantotoiminnan tehostumista sekä tarjoaa väylän vastuulliseen resurssi- ja energiatehokkaaseen toimintaan. Koneseurannan ansiosta Tehotecin asiakkaat ovat kyenneet tehostamaan käyttöastettaan 10-30 % pelkällä seurannan käyttöönotolla.

HitScan

Pilvipohjainen, langattomaan tiedonsiirtoon perustuva koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu. Toiminta perustuu kehittyneeseen sensoritekniikkaan ja nykyaikaiseen datankäsittelyyn. HitScanilla kehität niin käyttöomaisuusinvestointien takaisinmaksuaikoa, kuin koko yrityksen käyttökatetta ja positiivista liiketulosta.

TehoBi

Power BI palvelu, jolla tietoa esitetään yrityksen eri tietolähteistä. TehoBI:n avulla lisäät ymmärrystä kehittää oikeita asioita oikein. PowerBI:lle yhdistettynä koneseurantadata ja yrityksen erp-tieto ovat nykypäivää tiedolla johtamisessa ja kehittämisessä.

TehoInfo

Pilvipohjaiset infonäyttöjärjestelmät kokonaispalveluna yritysten erilaisiin tarpeisiin. TehoInfo toimii yhteistyössä kotimaisen IDID-yrityksen kanssa. IDID-infonäyttöjä on asennettu jo useisiin vaativiin kohteisiin. TehoInfon avulla tiedon jakelu helpottuu ja jaat tiedon organisaatiollesi ymmärrettävästi.

HitScan service

Huoltoalusta yrityksen koneiden huollon seurantaan, ennakointiin ja raportointiin. Yrityksillä, joilla on jo käytössä HitScan-koneseuranta, on huoltoalustan käyttöönotto helppoa koneiden ollessa valmiina järjestelmässä.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut tehostamaan omia tuotantoprosesseja tai
haluatko maksuttoman esittelyn Hitscan-palvelusta?

Scroll to Top

Kun HitScan-koneseuranta tehostaa tuotantoanne 2–5 %, palvelu maksaa itsensä takaisin parissa kuukaudessa. Jakamalla tuotannon mittarit koko henkilöstölle infonäytöille, voidaan tuotantoa tehostaa vieläkin enemmän.