Tiedosta tehokkuus

HitScan

Pilvipohjainen, langattomaan tiedonsiirtoon perustuva koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantapalvelu. Toiminta perustuu kehittyneeseen sensoritekniikkaan ja nykyaikaiseen datankäsittelyyn. HitScanilla kehität niin käyttöomaisuusinvestointien takaisinmaksuaikoja, kuin koko yrityksen käyttökatetta ja positiivista liiketulosta.

TehoBI

Analytiikkapalvelu, jonka avulla kerätään ja raportoidaan tarvittavat tiedot yrityksen eri datalähteistä. TehoBI:n avulla lisäät ymmärrystä kehittää oikeita asioita oikein. Power BI-alustalle yhdistetty koneseurantadata ja yrityksen erp-tiedot ovat nykypäivää tiedolla johtamisessa ja kehittämisessä.

TehoInfo

Pilvipohjaiset infonäyttöjärjestelmät kokonaispalveluna yritysten erilaisiin tarpeisiin. TehoInfo toimii yhteistyössä kotimaisen IDID-yrityksen kanssa. IDID-infonäyttöjä on asennettu jo useisiin vaativiin kohteisiin. TehoInfon avulla tiedon jakelu helpottuu ja jaat tiedon organisaatiollesi ymmärrettävästi.

HitScan service

Huoltoalusta yrityksen koneiden huollon seurantaan, ennakointiin ja raportointiin. Yrityksillä, joilla on jo käytössä HitScan-koneseuranta, on huoltoalustan käyttöönotto helppoa koneiden ollessa valmiina järjestelmässä.

Varaa maksuton esittely

Tehotec Oy keskittyy tuottamaan palveluita, jotka tukevat yritysten tuotantotoiminnan tehostumista sekä tarjoaa väylän vastuulliseen resurssi- ja energiatehokkaaseen toimintaan. Koneseurannan ansiosta Tehotecin asiakkaat ovat kyenneet tehostamaan käyttöastettaan 10-30 % pelkällä seurannan käyttöönotolla.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut tehostamaan omia tuotantoprosesseja tai
haluatko maksuttoman esittelyn Hitscan-palvelusta?

Scroll to Top

Kun HitScan-koneseuranta tehostaa tuotantoanne 2–5 %, palvelu maksaa itsensä takaisin parissa kuukaudessa. Jakamalla tuotannon mittarit koko henkilöstölle infonäytöille, voidaan tuotantoa tehostaa vieläkin enemmän.