Varaa esittely

Tehotec Oy keskittyy tuottamaan palveluita, jotka tukevat yritysten tuotantotoiminnan tehostumista sekä tarjoaa väylän vastuulliseen resurssi- ja energiatehokkaaseen toimintaan. Koneseurannan ansiosta Tehotecin asiakkaat ovat kyenneet tehostamaan käyttöastettaan 10-30 % pelkällä seurannan käyttöönotolla.

Reaaliaikainen ja langaton tuotannon koneseuranta

HitScan – koneiden ja laitteiden käyttöasteseurannan avulla on helppoa ja kustannustehokasta aloittaa digitaalinen tuotannonseuranta ja ymmärtää sen tuomat hyödyt ja kehitysmahdollisuudet.

KK-hinnoitellun palvelun takaisinmaksuaika (ROI) on vain joitakin viikkoja perustuen saavutettuun tuotannon tehokkuuden kasvuun.

HitScanin nopeasti asennettava langaton mittausjärjestelmä on riippumaton toimialasta ja konetyypistä ja palvelu skaalautuu yksittäisen koneen seurannasta aina useiden toimipisteiden ympäristöihin.

Tiedolla johtamisen työkalut teollisuuden prosesseihin

TehoBI-analytiikkapalvelu on kokonaisvaltainen BI-ratkaisu yrityksille, jotka haluavat jalostaa tietojärjestelmiensä keräämän datan konkreettiseksi, helposti ymmärrettäväksi informaatioksi, joka tukee organisaation päätöksentekoa. TehoBI:n avulla kaikki päätöksentekoon tarvittava data keskitetään samalle Microsoft PowerBI -alustalle, mikä mahdollistaa sen tehokkaan hallinnan, analysoinnin ja jakamisen.

TehoInfo-palvelu nostaa yrityksesi viestinnän uudelle tasolle. Palvelun avulla esität organisaatiollesi vaivattomasti mm. reaaliaikaista HitScan dataa, TehoBi-raporttien liiketoiminnan tunnuslukuja sekä verkkosisältöjä ja muita ajankohtaisia asioita.

”HitScan osoittautui kilpailukykyiseksi ratkaisuksi ja se on parantanut käyttöasteseurantaa ja joutoaikojen hallintaa”

Kimmo Isosomppi, tekninen päällikkö, Piristeel Oy

Scroll to Top