TehoInfo – Tehokkaampaan viestintään

TehoInfo – tehokkaampaan viestintään

Tehotec Oy on täydentänyt vuoden 2022 alusta palveluitaan, jotka mahdollistavat tehokkaamman ja läpinäkyvämmän toiminnan teollisuuden aloilla. Yksi uusista palveluista on TehoInfo – infonäyttöpalvelu. Informatiivinen tiedonjakelu auttaa koko organisaatiota kehittymään. Tehotec tarjoaa pilvipohjaisia infonäyttöjärjestelmiä kokonaispalveluna yritysten tarpeisiin. Teemme yhteistyötä kotimaisen IDID yrityksen kanssa. IDID infonäyttöjä on asennettu jo useisiin vaativiin kohteisiin ja palvelun tuki kuuluu Tehotecillä hinnoitteluun.

Kaikki hyöty irti infonäytöistä

Infonäyttöpalvelun avulla operatiivinen johtaminen pysyy reaaliaikaisena ja tehostaa yrityksen viestintää. Toimihenkilöillä on usein kiire, eikä kaikkia raportteja aina ehdi tuoda henkilöstölle nähtäville. Infonäyttöpalvelun avulla raportointi voidaan automatisoida. Viestintä pysyy läpinäkyvänä, jolloin viestintä ei katkea tai rakoile ja kaikki organisaatiossa pysyvät ajan tasalla. Infonäyttöjen käyttöönotto mahdollistaa myös kustannusten ennakoinnin toiminnassa, sekä jatkuvan kehityksen organisaatiossa. Infonäytöillä koko organisaatio näkee kehityksen ja ajankohtaiset muutokset. Yrityksen henkilöstö näkee työnsä tulokset reaaliaikaisesti oikeaa tietoa jaettaessa. Henkilöstön nähdessä konkreettisesti työnsä tehokkuuden ja kehityksen on luonnollista, että omaan tekemiseen kiinnitetään erityistä huomiota ja toiminatatapoja ja – malleja kehitetään tehokkaampaan suuntaan.

Infonäytöt avaimet käteen –periaatteella

Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi. Näyttöjen asennus sekä pilvipalvelun kytkentä kuuluu jokaiseen tilaukseen. Jotta palvelun käyttö olisi saumatonta. Laitteet, asennus ja pilvipalvelut hoituvat saman katon alta.

Tehotecin IDID kumppani tarjoaa näyttöjen ja pilvipalvelun käyttökoulutuksen. infonäyttöpalvelu on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. IDID – yhteistyöllä on varmistettu asiakaslähtöinen palvelu, sillä he tarjoavat viikoittaisia peruskäyttökoulutuksia sekä kuukausittaisia teemakoulutuksia, joissa asiakas pääsee pureutumaan aiheeseen pintaa syvemmälle. Näyttöjä valvotaan etänä aktiivisesti, minkä ansiosta asiakas voi itse keskittyä olennaiseen. IDID -yhteistyö mahdollistaa nopean vasteajan ja jatkuvan tuen.

Rajattomat käyttökohteet

Infonäyttöjä voi käyttää monipuolisesti useissa eri käyttökohteissa ja – tarkoituksissa, esimerkiksi sisäisen viestinnän infotauluina, näyteikkunoiden mainosnäyttöinä tai tuotantojen infonäyttöinä. Ohjelmisto skaalautuu yhden näytön ohjauksesta jopa satojen toimipisteiden, näyttöjen ja käyttäjien kokonaisuudeksi.

Tehotec Oy mukana tuotannon tehostamisessa

Tehotec Oy on teollisuuden ykköskumppani tuotantotiedon jalostamisessa sekä toimintojen ja prosessien tehostamisessa. Tehotec tarjoaa palveluita teollisuusyritysten arjen tehostamiseen. Lisää Tehotecistä ja sen palveluista löytyy osoitteesta: www.tehotec.fi

Myynti

Mika Latvala

+358 50 463 3341

mika.latvala@www.tehotec.fi

Juha Lemponen

+ 358 50 446 0030

juha.lemponen@www.tehotec.fi

Scroll to Top