Oletko sinä Microsoft Power BI asiantuntija?

Tehotec Oy keskittyy toiminnassaan tuottamaan palveluita, jotka tukevat yritysten tuotantotoiminnan tehostumista sekä tarjoavat väylän vastuulliseen resurssi- ja energiatehokkaaseen toimintaan. Päätuotteemme, Hitscan, hyödyntää tehokkaasti uusinta digitalisaatiota ja tarjoaa asiakasyrityksille nykyaikaisen palvelukokonaisuuden koneiden ja laitteiden käyttöaikaseurantaan.

Valintamme on rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja, joissa tiedon tehokas hyödyntäminen ja liiketoiminnan digitalisointi ovat pääosassa. Olemme startup-yritys Suomessa ja asiakaskuntamme koostuu kymmenistä valmistavan teollisuuden yrityksistä.
Koneseurannan ansiosta asiakkaamme ovat kyenneet tehostamaan käyttöastettaan 10-30 % jo pelkällä seurannan käyttöönotolla. Nyt voimakkasta asiakaskysynnästä johtuen olemme ottamassa laajemmat BI-palvelut osaksi palveluportfoliotamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajemmat palvelut tiedolla johtamiseen ja haemme yritykseemme Power Bi osaajaa, joka viihtyy myös asiakasrajapinnassa.
Etsimme nyt loistotiimiimme taitavaa ja kehityshaluista asiantuntijaa, tiedon hyödyntämiseen liittyviin asiakasprojekteihin.
Projekteissa haluamme tarjota yhä laajemmin moderneja BI- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaittemme tarpeisiin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä näköalapaikan tiedon hyödyntämisen maailmaan suomalaisissa organisaatioissa. Meillä pääset myös lähelle asiakasta ja konkreettisesti näet työsi tulokset.

Scroll to Top