Componenta Manufacturing Oy ja Tehotec yhteistyöhön

Componenta Manufacturing Oy ja Tehotec Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Componenta Manufacturing Oy:n neljän yksikön tuotantokoneiden liittämisestä Hitscan-käyttöasteseurantapalveluun. Järjestelmään liitetään Kurikan, Härmän, Sastamalan ja Jyväskylän koneistusyksiköiden tuotantokoneet. Componenta Oyj:n operatiivinen johtaja Pasi Mäkinen: ”Hankkeen tarkoituksena on yhtenäistää eri yksiköidemme käyttöasteen seurantatavat ja kehittää niitä paremmin liiketoimintapäätöksiä tukevaksi”.

”Hanke on myös Tehotec Oy:lle erittäin merkittävä ja se sisältää yhdessä Componentan kanssa tehtävää kehitystyötä, mikä palvelee meidän kaikkia asiakkaitamme”, kertoo Tehotec Oy:n toimitusjohtaja Juha Lemponen.

Kehitystyön aikana muun muuassa Componentan Power BI -raportointiin tuodaan tietoa myös HitScan palvelusta, jonka avulla analysoidaan  tarkemmin koneseurannan ja yrityksen erp-järjestelmän tuottamaa dataa. Tämä on merkittävä hanke Teollisuus 4.0 -digitalisaation suhteen kehittyvässä yrityksessä.

Hitscan on SaaS-pohjainen työkalu tuotannon koneiden ja laitteiden käyttöasteen monitorointiin. Hitscanin teknologia mahdollistaa, toimialasta riippumatta, kaikkien tuotantokoneiden liittämisen langattomasti seurannan piiriin helposti ja nopeasti. Lisätietoa: www.hitscan.fi

Lisätiedot:

Componenta Oyj
Operatiivinen johtaja
Pasi Mäkinen
pasi.makinen@componenta.com

Tehotec Oy
Toimitusjohtaja
Juha Lemponen
juha.lemponen@www.tehotec.fi

Scroll to Top