Plate Power Oy

Meillä on käytössä koneiden ja laitteiden käyttöaikaseuranta HitScan. Tarjousvaihe sujui mutkattomasti ja saimme kattavasti tietoa palvelusta. Myyntitilanne oli onnistunut, ja vaikka meillä ei ollut aiempaa kokemusta vastaavista tuotteista, olemme olleet erittäin tyytyväisiä sekä tuotteeseen että palveluun. Voimme lämpimästi suositella Tehoteciä muillekin yrityksille. HitScanin käyttöönotto on ollut helppoa, ja uusien tuotantokoneiden lisääminen siihen on vaivatonta. HitScanin avulla tuotantokoneiden seuranta on selkeytynyt, ja olemme pystyneet kehittämään tuotantoamme saatavan datan avulla.

Eetu Jääskeläinen, Toimitusjohtaja, Plate Power Oy

Plate Power Oy:llä on vankka kokemus metallialan alihankintapalveluista jo vuodesta 2002. Yritys on värikkään historiansa aikana muuntautunut pienestä nyrkkipajasta alansa merkittäväksi toimijaksi.

Toimitilat sijaitsevat Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Verkostoitumisen ja sopimusrahtien avulla pystymme palvelemaan asiakkaita lyhyillä toimitusajoilla ympäri Suomen. Toteutamme vaativimpiakin ohutlevykomponenttiratkaisuja sopimus- ja projektiasiakkaille pääasiassa traktori-, juna-, laiva ja rakennusteollisuuteen sekä terveydenhuollon työympäristön kehittämiseen.

Plate Powerin laadun takeena on sertifioidun laadunhallintajärjestelmän (ISO 9001:2008) noudattaminen. Nykyaikainen konekanta, tarkoin valitut materiaalit, ammattitaitoinen henkilökunta ja kattava yhteistyöverkostomme mahdollistavat laatukriteerit täyttävät tuotteet ja palvelut. Pyrimme innovatiivisesti kehittymällä vastaamaan uusiin haasteisiin.

Lue lisää www.platepower.fi

Scroll to Top