Referenssi

Oy Flinkenberg Ab

Oy Flinkenberg Ab on vuonna 1921 perustettu tekniseen kauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys. Vuonna 2020 henkilökuntaa oli 95 henkilöä ja liikevaihtoa 48 milj. euroa.

Liiketoimintamme koostuu teollisuustuotteiden varastoinnista, jakelusta sekä jatkojalostuksesta. Tarvittaessa otamme vastuun asiakasyrityksen koko logistiikkaketjusta. Pääasiallinen markkina-alueemme on Suomi, mutta palvelemme kasvavia asiakasmääriä myös Baltian maissa ja Ruotsissa. Asiakaskuntamme koostuu usean eri toimialan teollisuusyrityksistä sekä jälleenmyyjistä.

Tärkeimmät päämiehemme sijaitsevat Euroopassa, mutta huomattavia tavaran toimittajia tulee myös Yhdysvalloista ja Kaukoidästä.

Yrityksen hallinto sekä teollisuuskemikaalien, energiatuotteiden ja elektroniikan komponenttien logistiikkapalvelut sijaitsevat Espoossa Kehä III:n varrella. Teräsosastomme puolestaan toimivat Valkeakoskella ja Keravalla.

Oy Flinkenberg Ab on jäsenenä Perheyritysten Liitossa ja Teknisen Kaupan Yhdistyksessä.

Steel

Teräspalvelukeskus on erikoistunut teräslevyjen myyntiin, esikäsittelyyn ja jatkojalostukseen Valkeakoskella. Esikäsittelypalvelut koostuvat teräslevyjen poltto-, plasma-, laser- ja vesileikkauksesta. Jatkojalostusmahdollisuudet kattavat särmäyksen, viisteytyksen, koneistuksen ja sinkopuhalluksen.

Betoniterästuotteiden varastointi sekä katkaisu-, taivutus- ja hitsauspalvelut toimivat Keravan raudoitetehtaalla. Raudoitetehdas on keskittynyt pääasiassa teollisuus- ja liikerakentamiseen sekä maa- ja vesirakennuskohteisiin.

Teräslankaosasto myy ja markkinoi Bekaertin, maailman johtavan itsenäisen teräslankatuotteiden valmistajan, tuotteita.

Scroll to Top