Referenssi

Molok Oy

Olemme jätehuollon edelläkävijä, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja miljoonille ihmisille ympäri maailman. Avullamme jokainen voi huolehtia ympäristöstään turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Uskomme, että tulevaisuus ansaitsee parempia tekoja. Siksi Molok® on ratkaiseva tekijä

Se aito ja alkuperäinen

Molok-säiliöiden idea syntyi 1990-luvun alussa, kun tuolloin hotelli- ja ravintolayrittäjänä toimiva Veikko Salli pohti miten oman yrityksen pihassa olevaa jätehuoltoa voisi parantaa siistimpään ja hygieenisempään suuntaan. Vaihtoehtoa ei löytynyt, joten Veikko Salli kehitti syväkeräysmenetelmän. Oivallus sai alkunsa huomiosta, että perinteisiä jätepisteitä vaivaavat usein ahtaus, hajuhaitat ja eläimet. 

Kuten kaikkien parhaiden keksintöjen myös Molok-säiliöiden perusidea on hyvin yksinkertainen: jäteastia onkin pystysuunnassa ja osittain maan alla. Näin keräyskapasiteetti kasvaa valtavasti tavanomaisiin jäteastioihin verrattuna. Päällimmäinen kerros painaa pohjalla olevia jätteitä tiiviimmiksi, mikä kasvattaa säiliöön mahtuvaa jätemäärää entisestään. Maan alla viileässä jätteet eivät myöskään haise, eivätkä eläimet pääse säiliöön.

Scroll to Top