Referenssi

Koneistamo Alm Oy

Järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys

Koneistamo Alm on järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti, jotta he saisivat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistaa hyvän tuottavuuden ja laatutason sekä toimitusvarmuuden ja kilpailukykyisen hinnan.

Pyrimme olemaan asiakkaamme tukena jo tuotteiden alkuvaiheesta lähtien tarjoamalla mekaniikan suunnittelu-palveluja. Vahvuutenamme on valmistusystävällisyyden huomioiminen koko prosessin ajan.

Koneistamme ammattitaidolla laajasti eri materiaaleja muoveista rakenneteräksiin ja ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja titaaniin. Laadukas tekeminen ja joustava palvelu on elinehtomme.

Suoritamme hitsaamossamme hitsausta MIG/ MAG ja TIG-menetelmillä. Hitsaajillamme luokat rakenneterästen ja ruostumattoman teräksen hitsaukseen. Erikoisosaamisena titaanin luokkahitsausta rajattuihin ainevahvuuksiin.

Valmistamme kokoonpanoja asiakastarpeen mukaan pienistä koonnista laajoihin kokonaisuuksiin. Kokoonpanot sisältävät mekaanisia, pneumaattisia ja sähköisiä koonteja sovittuun laajuuteen asti testattuna. Lue lisää https://www.koneistamoalm.fi

Scroll to Top