Referenssi

KJH-Comp Oy

OHUTLEVYMEKANIIKAN EDELLÄKÄVIJÄ

KJH-Comp Oy on vuonna 2009 perustettu ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. Ydintoimintaamme ovat hitsatut teräsrakenteet ja pitkälle viedyt kokoonpanot lopputestauksineen. 50 rautaista ammattilaista takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiakkaidemme kuin oman yrityksemme kilpailukykyä.
 
Toimitilamme (4200 m²) sijaitsevat Alahärmässä hyvien logististen yhteyksien varrella.

MODERNI LAITEKANTA

Ajanmukainen laitekanta mahdollistaa haastavimpienkin töiden tehokkaan toteuttamisen. Siksi päivitämme konekantaamme jatkuvasti vastaamaan markkinoiden viimeisintä teknologiaa.

MITÄÄN HUKKAAMATTA

Tehokkuus näkyy toiminnassamme monin tavoin. Tuotantoprosesseissa se syntyy viimeiseen saakka hiotuista toimintatavoista ja siisteistä tuotantotiloista. Me myös uusiokäytämme kaiken hukkamateriaalin ja pienennämme samalla tehokkaasti hiilijalanjälkeämme. Näin emme hukkaa mitään: emme omaa aikaamme, asiakkaamme aikaa – emmekä meille kaikille tärkeitä luonnonvaroja.

”Tinkimätön asenne, vuosikym­menten ammattitaito, jatkuva kehitystyö, ja investoinnit uusimpaan teknologiaan takaavat täydelliset lähtökohdat asiakkaan kuunteluun, ja joustavien ratkaisujen löytämiseen.” Lue lisää https://www.kjh-comp.fi/
Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja

Scroll to Top