Tutustumis­tarjous

Tilaa 3 kk tutustumisjakso koneiden HitScan käyttöaikaseurantaan

Tutustumispaketti koneiden käyttöasteseurantaan auttaa sinua optimoimaan tuotantoprosessiasi ja alentamaan kustannuksia. 

Seurantalaitteiston asennuksen jälkeen näet välittömästi HitScan käyttöliittymästä koneidesi käyttöasteen reaaliajassa. Täysin langaton sensoritekniikka on nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Asennuksiin menee noin 5-15 minuuttia per kone.

Voit määritellä HitScan käyttöliittymään yksikkökohtaiset koneryhmä/kone hierarkiat ja tarkastelujaksot (työvuorot). Koneiden käyttöaikatietoraportteja voidaan tarkastella tunti-, päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. 

Tutustumisjakson päättyessä palvelu jatkuu kuukausiveloituksella (ellei testijaksoa peruta) ja voitte milloin vain tilata lisää sensoreita muihin koneisiin. Irtisanomisaika on 1 kk. 

Tarjoamme HitScan asiakkaillemme edullisena lisäpalveluna myös TehoBI-analytiikkaratkaisun. TehoBI sisältää MS Power BI rajapinnan HitScan dataan ja valmiit raportit. TehoBI:n avulla voit  keskittää eri tietojärjestelmien raportoinnin samalle alustalle ja mm. rikastaa koneseurantaa yrityksesi muilla tunnusluvuilla. (vaatii Power BI Pro lisenssin 9,40 €/kk).

Tutustumispaketti:

– 3 kpl sensoreita + mobiili gateway
– HitScan-palvelu + käyttöliittymä

980 €

/ 3kk jakso (Alv. 0)

Tilauslomake

Tutustumistarjous

Yrityksen tiedot


Koneiden tiedot


Scroll to Top