Tiedon jakelu

iDiD digital signage on kosketus- ja infonäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS).

Näyttöjen toistinkoneet varustetaan toistinohjelmistolla, joka noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä näytöllä. Esityssisällön hallinta tapahtuu verkkoselaimella hallintapalvelun avulla.

Esityssisältöjen tekemiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista. Ohjelmiston käyttö on mahdollista myös matkapuhelimen selaimella tai mobiililla tablet-tietokoneella.

Informaatiota jaetaan nykyään joka kanavalla, ehkä liiaksikin asti. Minkälainen informaatio on järkevää missäkin on aina tapauskohtaista. Tiedon jakaminen automaattisesti oikeisiin kanaviin visualisoituna mahdollistaa parhaiten organisaatioiden kehittämisen. Digitaalisesti kerätty data eri järjestelmistä, sekä niiden yhdistäminen esimerkiksi Power BI ratkaisuilla tuo ymmärryksen yrityksen kehitystarpeista. Samalla oikeanlainen tieto herättää aidon kiinnostuksen kehittää toimintoja.

iDiD infonäyttöjärjestelmä

iDiD on olemassa ennen kaikkea käyttäjiä varten. Se on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi käyttää.

Helppokäyttöisyyden ja sujuvuuden varmistavat paljon kiitelty asiakastukemme, järjestelmien toimivuudesta huolehtiva ylläpitomme sekä viikoittaiset peruskäyttökoulutukset ja kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan. 

iDiD on kokonaisvaltainen palvelu, jossa käyttäjä voi keskittyä olennaiseen: viestintään ja tiedottamiseen. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

 

Oikeellisen tiedon jakaminen

Datan muuttaminen visuaaliseen muotoon auttaa ymmärtämään kehityksen tai kehitystarpeet nopeasti. Visuaalisten käyttöliittymien takana on aina olemassa tietokanta, jonne data kerääntyy. Käyttöliittymään haetaan tiedot tietokannoista ja näin saadaan oleellinen tieto visuaalisesti nähtäville.

Yrityksen henkilöstö näkee työnsä tulokset reaaliaikaisesti oikeaa tietoa jaettaessa. Henkilöstön nähdessä konkreettisesti työnsä tehokkuuden ja kehityksen on luonnollista, että omaan tekemiseen kiinnitetään erityistä huomiota ja toiminatatapoja ja –malleja kehitetään tehokkaampaan suuntaan.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut tehostamaan omia tuotantoprosesseja tai
haluatko maksuttoman esittelyn Hitscan-palvelusta?

Scroll to Top