Palvelut

Tehotec tarjoaa asiakkailleen kaikki tarvittavat työkalut dataohjatun liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Tätä varten olemme kehittäneet asiakaskohtaisesti räätälöitäviä BI-ratkaisuja.

TehoBI – Analytiikka ja raportointi

TehoBI-analytiikkapalvelu on kokonaisvaltainen BI-ratkaisu yrityksille, jotka haluavat jalostaa tietojärjestelmiensä keräämän datan konkreettiseksi, helposti ymmärrettäväksi informaatioksi, joka tukee organisaation päätöksentekoa. TehoBI:n avulla kaikki päätöksentekoon tarvittava data keskitetään samalle Microsoft PowerBI -alustalle, mikä mahdollistaa sen tehokkaan hallinnan, analysoinnin ja jakamisen. TehoBI:n avulla yritykset voivat paremmin ymmärtää liiketoimintansa keskeisiä tunnuslukuja, tehostaa päätöksentekoa ja keskittyä oikeiden strategisten toimenpiteiden kehittämiseen.

TehoBI on nopeasti käyttöönotettava ja helposti lähestyttävä analytiikkapalvelu päivittäisjohtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sen käyttö ei kuormita organisaatiotasi lainkaan, ainoastaan haastaa kehittämään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Miksi valita TehoBI-analytiikkapalvelu?

01

Integroidut tietolähteet:

TehoBI kokoaa useiden eri tietolähteiden, kuten koneseurantadatan ja ERP-järjestelmien tiedot samalle alustalle yhtenäiseksi tietojoukoksi.

02

Keskitetty raportointi:

TehoBI luo kaikki päätöksentekoon tarvittavat raportit yhteen paikkaan, jossa niiden automaattinen päivitys, analysointi ja joustava jakaminen eri organisaatiotasoille on nopeaa ja suoraviivaista.

03

Selkeä käyttöliittymä:

TehoBI:n raportit ovat helppokäyttöisiä, visuaalisia ja täysin muokattavissa käyttötarpeen mukaan. Haluttujen suorituskyky-mittareiden dynaaminen esitys onnistuu kirjaimellisesti käden käänteessä.

04

Reaaliaikainen tilannekuva:

TehoBI tuottaa jopa 48 kertaa/vrk päivittyvän raporttikokonaisuuden yrityksen toiminnan tilasta. Tämä mahdollistaa ajantasaisen päätöksenteon ja nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin

05

Resurssien hallinta:

TehoBI säästää heti käyttöön-otettaessa yrityksenne resursseja, koska työaika ei kulu kuormittavaan tiedon etsintään, yhdistelyyn ja eri tietojärjestelmien ylläpitoon.

TehoInfo – Tiedon esitys ja jakelu

Organisaation sisäiseen viestintään ei aina panosteta riittävästi, vaikka sen rooli yrityksen toiminnan laadukkuudessa on kiistaton. Henkilöstö haluaa useimmiten säännöllisesti tietää oman työnsä tulokset ja ajantasaisen tilannekuvan yrityksen toiminnasta. Jo pelkällä liiketoimintatiedon visuaalisella esilletuonnilla voi olla merkittäviä vaikutuksia työn tuottavuuteen ja kehitystarpeiden tunnistamiseen.

TehoInfo-palvelu nostaa yrityksesi viestinnän uudelle tasolle. Palvelun avulla esität organisaatiollesi vaivattomasti mm. reaaliaikaista HitScan dataa, TehoBi-raporttien liiketoiminnan tunnuslukuja sekä verkkosisältöjä ja muita ajankohtaisia asioita. TehoInfo-palveluun voidaan sisällyttää myös näyttöpäätteet organisaation tiedon jakelua varten.

TehoInfo-palvelussa näyttöjen toistinkoneet varustetaan toistinohjelmistolla, joka noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä näytöllä. Esityssisällön hallinta tapahtuu verkkoselaimella hallintapalvelun avulla. Esityssisältöjen tekemiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista. Ohjelmiston käyttö on mahdollista myös matkapuhelimen selaimella tai mobiililla tablettitietokoneella.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä, niin tutustutaan HitScanin monipuolisiin mahdollisuuksiin ja siihen, miten juuri sinun yrityksesi tuotantoprosesseja voitaisiin tehostaa. Esittely on maksuton eikä sido mihinkään.

Scroll to Top