Sensori­tekniikka

HitScan-järjestelmän langattoman sensoritekniikan asennus on nopea toimenpide, isommankin tuotantoyksikön asennukset hoituvat normaalisti yhden työpäivän aikana. Asentajan ymmärrys ja osaaminen eri merkkisiin ja tyyppisiin koneisiin on tärkeää. Kiihtyvyyksiin ja värinöihin perustuva mittaustekniikka säädetään tapauskohtaisesti. Tämän kaiken teemme asiakkaan puolesta, jotta järjestelmä on heti valmis käyttöönotettavaksi.

Langaton sensoritekniikka

Sensorit voidaan kiinnittää koneeseen esimerkiksi sensorissa olevalla tarralla. Sensorimme tunnistavat erilaisia signaaleja, kuten esimerkiksi liike-energiaa, lämpöä, magneettikenttää tai tärinää.

Konekohtaisesti laitteen asennukseen kuluu aikaa vain 5-15 minuuttiin, jonka jälkeen kone on välittömästi tuotannon käytettävissä. Normaaliin tapaan.

Helposti käyttöönotettava palvelu

HitScanin käyttämä sensoritekniikka soveltuu käytännössä kaikkiin koneisiin ja laiteisiin mallista riippumatta. Siksi koneseurantapalvelumme onkin markkinoiden monipuolisin ratkaisu. Toimialariippumaton palvelu soveltuu esimerkiksi metalli- ,muovi-, puu- ja elintarviketeollisuuden käyttötarpeisiin. Seurattavia kohteita voi olla myös muilla toimialoilla.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut tehostamaan omia tuotantoprosesseja tai
haluatko maksuttoman esittelyn Hitscan-palvelusta?

Scroll to Top