Sensori­tekniikka

HitScan palvelun vahvuuksia ovat asiakasympäristön mittalaiteratkaisu, joka ei vaadi sähköistä kytkentää tai ulkoista virtalähdettä. Mittalaitteet muodostavat keskenään niin kutsutun mesh-tiedonsiirtoverkon, joka tarjoaa luotettavan, langattoman tiedonsiirron myös haastavissa teollisuusympäristöissä. Täydellinen palvelukonseptointi tarjoaa asiakasyritykselle luotettavan ja ennustettavan kustannustason koko sopimuskaudeksi. Palvelun käytölle ei ole maantieteellisiä rajoitteita ja sitä voidaan hyödyntää myös liikkuvissa kohteissa.

Monipuolinen, langaton sensoritekniikka

Täysin langaton sensoritekniikka on asennuksiltaan vähän aikaa vievä toimenpide. Asennuksiin menee noin 5-15 minuuttia per kone. Asentajan ymmärrys ja osaaminen on eri merkkisiin ja tyyppisiin koneisiin tärkeää. Kiihtyvyyksiin ja värinöihin perustuva mittaustekniikka pitää myös säätää tapauskohtaisesti. Tämän kaiken teemme asiakkaan puolesta, jotta järjestelmä on heti käyttöön otossa käyttövalmis.

Helposti käyttöönotettava palvelu

HitScanin käyttämä sensoritekniikka soveltuu käytännössä kaikiin koneisiin ja laiteisiin mallista riippumatta. Siksi koneseurantapalvelumme onkin markkinoiden monipuolisin ratkaisu. Toimialariippumaton palvelu soveltuu esimerkiksi metalli- ,muovi-, puu-, ja elintarviketeollisuuden käyttötarpeisiin. Seurattavia kohteita voi olla myös muilla toimialoilla.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut tehostamaan omia tuotantoprosesseja tai
haluatko maksuttoman esittelyn Hitscan-palvelusta?

Scroll to Top