Sensori tekniikka

HitScan palvelun vahvuuksia ovat asiakasympäristön mittalaiteratkaisu, joka ei vaadi galvaanista kytkentää tai ulkoista virtalähdettä. Mittalaitteet muodostavat keskenään niin kutsutun Mesh-tiedonsiirtoverkon, joka tarjoaa luotettavan tiedonsiirron myös haastavissa teollisuusympäristöissä. Palvelun Azure AWS pilveen perustuva arkkitehtuuri sekä tehokkaat prosessit tarjoavat korkean käytettävyyden, skaalautuvuuden sekä mahdollistavat erittäin nopean käyttöönoton. 100% palvelukonseptointi tarjoaa asiakasyritykselle luotettavan kustannustason koko sopimuskaudeksi. Palvelun käytölle ei ole maantieteellisiä rajoitteita ja sitä voidaan hyödyntää myös liikkuvissa kohteissa.

Monipuolinen langaton sensoritekniikka

Täysin langaton sensoritekniikka on asennuksiltaan vähän aikaa vievä toimenpide. Asennuksiin menee n 5-15 minuuttia / kone. Asentajan ymmärrys ja osaaminen on eri merkkisiin ja tyyppisiin koneisiin tärkeää. Kiihtyvyyksiin ja värinöihin perustuva mittaustekniikka pitää myös trikkeröidä tapauskohtaisesti.

Helposti käyttöönotettava palvelu

HitScanin käyttämä sensoritekniikka soveltuu lähes kaikiin koneisiin ja laiteisiin mallista riippumatta. Siksi koneseuranta palvelumme onkin markkinoiden monipuolisin ratkaisu. Toimialariippumaton palvelu soveltuu metalli,-muovi,-puu,- ja elintarviketeollisuuden käyttötarpeisiin. Seurattavia kohteita voi olla myös muilla toimialoilla.